Team Kentas

Vi är Team Kentas

Komplett fordonspark

Kentas Last & Schakt AB Bildades 1986 av huvudägaren Kent Eriksson och har som sin huvuduppgift att bedriva entreprenadarbeten inom främst transporter och schaktarbeten.

Vi har en komplett maskinpark med lastbilar, lastväxlare och kranbil samt grävmaskiner, hjullastare, traktor- och minigrävare samt tre stycken mobila stenkrossar. Vi utför allt inom mark- och anläggningsarbeten, som t ex. schaktarbeten, dräneringsarbeten, infiltrationer, tomtplanering, kabel- och rördragningar, samt vägunderhåll. Vintertid plogar vi och sandar på många och stora områden på Värmdö. Med de mobila krossarna krossar vi både eget berg i Hemmesta, Värmdö, och för kunders räkning. Vi levererar och säljer krossprodukter, sand, grus, jord och fyllning.

Vår personal är dessutom de bästa som finns! Professionella och pålitliga, vi har en härlig laganda, – vi är TEAM KENTAS.

Vi har det mesta och kan därför erbjuda kunderna en helhetslösning. För oss är alla kunder lika viktiga!

Kunder kan ta kontakt direkt med oss på Kentas på 08- 570 224 43, för allmän information, tider och priser m.m.

Senaste nytt

Spotlight

Ecobox - Framtidens avlopp

Ecobox

Framtidens avlopp

Ecobox Small är en produkt för modern, robust och lättskött avloppsrening för ett hushåll. Oavsett om ditt behov är för fritidshus eller permanent boende är Ecobox Small den perfekta lösningen.